GRATIS offerte binnen 24 uur • Een oplossing zonder hak- en breekwerk  • Expertiseverslag ontvangen binnen 3 werkdagen    • Geen voorrijkosten  • Alle soorten lekkages opsporen    • Mogelijkheden tot klein bouwkundig herstel

Direct bellen?

085 080 55 42

// Lekkage opsporen

Lekkage opsporen

Als het gaat om lekkages in woningen of commerciële gebouwen, is het van groot belang dat deze zo snel mogelijk worden opgespoord en gerepareerd. Als lekkages niet op tijd worden gedetecteerd en gerepareerd, kunnen ze leiden tot ernstige problemen, zoals waterschade, schimmelvorming, verlies van isolatiewaarde, hogere waterrekeningen en onnodige verspilling van water.

 Ultrices is zich bewust van de mogelijke risico’s van lekkages en biedt daarom een uitgebreid scala aan wetenschappelijk bewezen technieken voor lekdetectie, waardoor ze in staat zijn om lekkages snel en nauwkeurig op te sporen zonder de noodzaak van hak- en breekwerk.

Het gebruik van deze geavanceerde technieken minimaliseert de overlast voor de klant en helpt om verdere schade te voorkomen, waardoor kosten worden bespaard op materiaal en arbeid in verband met het repareren van de lekkage. Bovendien biedt Ultrices passende herstelwerkzaamheden om het probleem volledig op te lossen.

Na het detecteren van de lekkage, zullen de deskundige professionals van Ultrices een nauwkeurig rapport opstellen en de meest geschikte oplossing aanbevelen om de oorzaak van de lekkage te herstellen. Dit omvat het drogen en repareren van de getroffen gebieden, evenals het onderzoeken van verlies van isolatiewaarde om te zorgen dat de volledige herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

Direct bellen

085 080 55 42