GRATIS offerte binnen 24 uur • Een oplossing zonder hak- en breekwerk  • Expertiseverslag ontvangen binnen 3 werkdagen    • Geen voorrijkosten  • Alle soorten lekkages opsporen    • Mogelijkheden tot klein bouwkundig herstel

Direct bellen?

085 080 55 42

Gevel en spouwmuur lekkage

 Binnen 24 uur  GRATIS offerte.

  No cure No pay

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  24/7 bereikbaar

Wat houdt een Gevel en Spouwmuur Lekkage in?

Een lekkage in de gevel of spouwmuur is een veelvoorkomend probleem dat kan leiden tot vochtige muren en schade door vocht in uw huis of bedrijfspand. Dit kan ontstaan door verschillende factoren, zoals water in de spouwmuur, verkeerd geplaatste spouwankers, of ongeschikt isolatiemateriaal. Maar geen zorgen, bij Ultrices Lekdetectie hebben we de oplossing voor jou.

Hoe Sporen We Lekkages op?

Bij Ultrices Lekdetectie maken we gebruik van geavanceerde technieken zoals infraroodanalyse en inspectie met een spouwcamera om lekkages op te sporen. Deze methoden zijn effectief en stellen ons in staat om de oorzaak van de lekkage snel te vinden, zonder onnodige sloopwerkzaamheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor lekdetectie.

De Impact van Gevellekkages

Lekkages in de gevel kunnen leiden tot problemen zoals vochtoverlast, schimmelvorming en zelfs structurele schade aan je woning. Bovendien kan het leiden tot een hogere energierekening door energieverlies. Daarom is het belangrijk om lekkages zo snel mogelijk te laten repareren. Vraag nu een offerte aan voor onze reparatiediensten.

Hoe Repareren We Gevel en Spouwmuur Lekkages?

Bij Ultrices Lekdetectie hebben we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het herstellen van gevel- en spouwmuur lekkages. We gebruiken de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de lekkage volledig wordt verholpen en om verdere schade te voorkomen.

Preventie van Gevel en Spouwmuur Lekkages

Naast het repareren van lekkages, bieden we ook diensten aan om toekomstige lekkages te voorkomen. Dit omvat correcte spouwmuurinstallatie en isolatie. Preventie is de sleutel tot het behoud van de integriteit van je woning en het besparen op toekomstige reparatiekosten.

Veelgestelde vragen:

  1. Kan iedere spouwmuur geïsoleerd worden? Niet elke spouwmuur is geschikt voor isolatie. De spouw moet minimaal 5 cm breed zijn, de gevel moet in goede staat zijn, en de spouw moet vrij zijn van puin en vervuiling.
  2. Hoe vind je een lekkage? Lekkages kunnen worden opgespoord door te letten op vochtplekken, schimmelvorming, een muffe geur, of een onverklaarbare stijging in het waterverbruik. Professionele lekdetectiebedrijven gebruiken geavanceerde technieken zoals infrarood thermografie en ultrasone detectie.
  3. Waaruit bestaat een spouwmuur? Een spouwmuur bestaat uit een binnenspouwblad (de muurlaag aan de binnenzijde van de woning) en het buitenspouwblad (aan de buitenzijde). De twee delen zijn met elkaar verbonden door stalen spouwhaken. In de spouw zitten waterkerende lagen, vaak gemaakt van roofing of van plastic folie.
  4. Waarom spouwmuur isoleren? Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat warmte niet verloren gaat door de muur en dempt geluid van buitenaf. Het kan ook helpen bij het verminderen van energiekosten en het verhogen van het wooncomfort.
  5. Hoe herken je een lekkage in de spouwmuur? Een lekkage in de spouwmuur kan zich uiten in donkere verkleuringen, afbrokkelend stucwerk, schimmelvorming en een muffe geur in huis.
  6. Hoe kan je een lekkage in de spouwmuur herstellen? Bij een lekkage in de spouwmuur is het belangrijk om eerst de oorzaak aan te pakken. Maak foto’s van het lek en de schade, bel je verzekeraar en schakel een lokale lekkage specialist in om het probleem op te lossen.
  7. Wat zijn de gevolgen van een lekkage in de spouwmuur? Een lekkage in de spouwmuur kan leiden tot vochtproblemen in de woning, schade aan het interieur, en kan uiteindelijk hoge kosten met zich meebrengen voor reparatie en herstel.

Direct Offerte opvragen →