GRATIS offerte binnen 24 uur • Een oplossing zonder hak- en breekwerk  • Expertiseverslag ontvangen binnen 3 werkdagen    • Geen voorrijkosten  • Alle soorten lekkages opsporen    • Mogelijkheden tot klein bouwkundig herstel

Direct bellen?

085 080 55 42

Lekdetectie over heel Nederland inclusief de Waddeneilanden. - 24/7 lekkage opsporen - NO cure, NO pay.

 Binnen 24 uur  GRATIS offerte.

  24/7 bereikbaar

  No cure No pay

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Landelijke dekking

Dat Ultrices lekdetectie actief is in heel Nederland hebben wij wel bewezen op 13 mei 2023. Het WestCord hotel Schylge had namelijk last van een hardnekkige lekkage die maar niet opgespoord kon worden. De technische dienst wist zich geen raad meer omdat er al behoorlijk wat vakmannen naar gekeken hadden en er niet uit kwamen. Voor de technische dient waren de opties ook beperkt, want het hotel bevindt zich namelijk op Terschelling. Dat was geen probleem voor ons van Ultrices Lekdetectie, want wij beschikken over vakmannen over heel Nederland en kunnen iedereen en overal helpen met lekkage.

Als gevolg van de lekkage, raakten meerdere hotelkamers ernstige beschadigd. Hierdoor konden deze ook niet door het hotel aangeboden aan mogelijke gasten. Dat is natuurlijk erg vervelend. Daarnaast is het zo dat lekkage gevallen, waarbij meerdere appartementen of hotelkamers een rol spelen, erg lastig op te sporen zijn. Als vakman zie je hier al door de bomen het bos niet meer.

Wij pakken onderzoeken dit soort lekkage gevallen daarom altijd op een volledig en systematische wijze, zodat er geen belangrijke punten overgeslagen worden en alles overzichtelijk blijft. Alle mogelijke systemen en bouwkundige onderdelen worden uitvoerig getest, alvorens vaak met behulp van thermografie en vochtmetingen de daadwerkelijke bron wordt opgespoord.

Hierdoor zijn er bij deze lekkage snel achter gekomen dat het ging om een lekkage aan de warmwaterleiding systeem. Hierna was het zaak om de lekkage punt in de leiding zo precies mogelijk op te sporen, dit is de twee inspecteurs met succes gelukt doormiddel van thermo grafisch onderzoek.

Direct Offerte opvragen →