GRATIS offerte binnen 24 uur • Een oplossing zonder hak- en breekwerk  • Expertiseverslag ontvangen binnen 3 werkdagen    • Geen voorrijkosten  • Alle soorten lekkages opsporen    • Mogelijkheden tot klein bouwkundig herstel

Direct bellen?

085 080 55 42

// Droogtechniek

Droogtechnieck

Het drogen van gebouwen, inventaris of inboedel na een calamiteit zoals een overstroming of tijdens de bouwfase is een ingewikkelde taak die veel expertise en vaardigheden vereist. Na dergelijke calamiteiten zijn de materialen vaak doordrenkt met water, en in sommige gevallen aangetast door waterdamp die hygroscopische of wateraantrekkende materialen bevat. Bovendien kan vocht zelf ook schade veroorzaken, zoals aantasting van metalen onderdelen door corrosie, chemische afbraak van lijm en microbiologische activiteit, zoals schimmelvorming in organische materialen.

Om dergelijke problemen aan te pakken, hebben vochtspecialisten van Ultrices een diepgaand inzicht en kennis in de beweging van vocht in zowel de lucht als in materialen. Ze zijn getraind om de eigenschappen van verschillende materialen te begrijpen en de beste manieren te vinden om deze materialen effectief en efficiënt te drogen. Het is essentieel om rekening te houden met factoren zoals droogtijden, klimaat en beperkingen die allemaal gerelateerd zijn aan de fysieke eigenschappen van de te drogen materialen.

Het drogen van materialen zoals hout is bijvoorbeeld een delicate taak, omdat hout niet te snel of te intensief mag worden gedroogd, omdat dit kan leiden tot barsten of kromtrekken van het materiaal. Het is daarom van cruciaal belang dat de droogwerkzaamheden worden uitgevoerd door experts die precies weten hoe ze deze materialen moeten drogen. Ultrices heeft een team van ervaren en deskundige vochtspecialisten die de expertise en
apparatuur hebben om gebouwen, inventaris en inboedel professioneel te drogen na een calamiteit. Onze vochtspecialisten hebben een grondige kennis van de eigenschappen van verschillende materialen en passen deze kennis toe om de droogwerkzaamheden op de meest effectieve en efficiënte manier uit te voeren. We zorgen ervoor dat de vochtproblemen snel en effectief worden opgelost, met minimale schade aan het gebouw en zijn inhoud. Daarnaast proberen we ook de overlast voor de klant te minimaliseren.

Direct bellen

085 080 55 42