GRATIS offerte binnen 24 uur • Een oplossing zonder hak- en breekwerk  • Expertiseverslag ontvangen binnen 3 werkdagen    • Geen voorrijkosten  • Alle soorten lekkages opsporen    • Mogelijkheden tot klein bouwkundig herstel

Direct bellen?

085 080 55 42

Lekdetectie Drachten

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Direct Offerte opvragen →

Heb je last van een lekkage in je woning of bedrijfspand in Drachten? Dan ben je bij Ultrices Lekdetectie aan het juiste adres. Als lekdetectie specialist in Drachten, begrijpen we hoe cruciaal het is om een lekkage zo snel mogelijk op te sporen en te verhelpen. Onbehandelde lekkages kunnen leiden tot ernstige waterschade, zoals schimmelplekken en rottend hout. Daarom bieden wij professionele lekdetectie diensten aan in Drachten. Neem direct contact met ons op en laat ons je helpen.

Onze Lekdetectie Methoden

Bij Ultrices Lekdetectie maken we gebruik van geavanceerde technologieën en hulpmiddelen voor lekdetectie. Of het nu gaat om lekkages rond koudwaterleidingen, warmwaterleidingen, lekkage in de badkamer, keuken of een lekkage in je dakbedekking, wij hebben de juiste apparatuur om het probleem op te sporen.

We gebruiken ultrasone trillingen voor koudwaterleidingen en afvoerlekkages. Voor warmwaterleidingen is een thermografische camera zeer geschikt. Deze camera brengt de temperatuurverschillen tussen water binnen en buiten de leidingen heel nauwkeurig in beeld. Voor lekkages rond je dakbedekking voeren we een kleurproef uit. Het gekleurde water zal aan de binnenzijde van je dak zichtbaar worden rond de bron van de lekkage.

Kwaliteitsgarantie

Bij Ultrices Lekdetectie garanderen we kwaliteit. Of je nu een lekkage hebt in de kelder, badkamer of keuken, of er sprake is van een leidinglekkage, er is geen lek dat onze vakmannen niet kunnen vinden! Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundige aanpak ben je snel van het lek verlost. Vraag nu een offerte aan en ervaar onze kwaliteitsgarantie.

Contact en Afspraak Maken

Ben je klaar om het lek in je woning of bedrijfspand in Drachten aan te pakken? Neem dan contact op met de specialisten van Ultrices Lekdetectie. Het is mogelijk om ons te bereiken door je informatie achter te laten via het contactformulier hier op de site. Je kunt ook bellen naar ons nummer of een mail sturen. Wij staan voor je klaar voor snelle lekdetectie in Drachten!

Waarom kiezen voor Ultrices Lekdetectie?

Bij Ultrices Lekdetectie gebruiken we deskundige en moderne apparatuur voor lekdetectie. Bovendien is een vergoeding mogelijk door je opstalverzekering. Heb je spoed? Kies dan voor onze snelle service. En het beste van alles, er is geen breekwerk nodig, wat resulteert in lagere kosten!

Direct Offerte opvragen →